Yeast : the practical guide to beer fermentation / Chris White, Jamil Zainasheff.
Rodzaj materiału:
TekstSerie: Brewing Elements SeriesSzczegóły wydania: Boulder : Brewers Publications, copyright 2010.Opis: XIX, [1], 304 strony : ilustracje ; 23 cmTyp zawartości: - Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 9780937381960
| Typ dokumentu | Obecna biblioteka | Sygnatura | Status | Kod kreskowy | |
|---|---|---|---|---|---|
Książki
|
Biblioteka Główna URK Czytelnia Główna | Sg 32 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni Głównej | 1000168616 |
Liczba zamówień: 0
Przeglądanie Biblioteka Główna URK półki, Lokalizacja półki: Czytelnia Główna Zakończ przeglądanie półki (Zakończ przeglądanie półki)
Bibliografia i netografia na stronach 77-79.
