Baner ze zdjęciem biblioteki
Obrazy z Coce
Widok standardowy Widok MARC Widok ISBD

Yeast : the practical guide to beer fermentation / Chris White, Jamil Zainasheff.

Autor: Współtwórca(-y): Rodzaj materiału: TekstTekstSerie: Brewing Elements SeriesSzczegóły wydania: Boulder : Brewers Publications, copyright 2010.Opis: XIX, [1], 304 strony : ilustracje ; 23 cmTyp zawartości:
  • Tekst
Tryb odtwarzania:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Typ nośnika:
  • Wolumin
ISBN:
  • 9780937381960
NUKAT: xx005850832Tematy:
Egzemplarze
Typ dokumentu Obecna biblioteka Sygnatura Status Kod kreskowy
Książki Książki Biblioteka Główna URK Czytelnia Główna Sg 32 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) Dostępny tylko na miejscu w Czytelni Głównej 1000168616
Liczba zamówień: 0

Bibliografia i netografia na stronach 77-79.

Zainasheff, Jamil.
  • Obszar działalności: Piwowarstwo