Baner ze zdjęciem biblioteki
Widok standardowy Widok MARC Widok ISBD

Histamina w rybach i produktach rybnych / Salvatore Parisi, Caterina Barone, Giorgia Caruso, Antonino Santi Delia, Gabriella Caruso, Pasqualina Laganà.

Autor: Współtwórca(-y): Rodzaj materiału: ArtykułArtykułJęzyk: polski Język oryginału: angielski NUKAT: xx004148093Inne nry kontrolne: (OCoLC)1010907885 W: Laganà, Pasqualina Mikrobiologiczne zanieczyszczenia żywności. Warszawa : Wydawnictwo Naukowe PWN SA, cop. 2017. S. 7-18Streszczenie: Zakres i treść: chemizm procesu powstawania histaminy - znaczenie innych amin biogennych, metody wykrywania histaminy, nowe strategie przeciwdziałania powstawaniu histaminy w produktach rybnych.
Brak egzemplarzy dla tego rekordu

Tyt. nagł.

Bibliogr. s. 15-18.

Zakres i treść: chemizm procesu powstawania histaminy - znaczenie innych amin biogennych, metody wykrywania histaminy, nowe strategie przeciwdziałania powstawaniu histaminy w produktach rybnych.

Tekst tł. z jęz. ang.