Histamina w rybach i produktach rybnych / Salvatore Parisi, Caterina Barone, Giorgia Caruso, Antonino Santi Delia, Gabriella Caruso, Pasqualina Laganà.
Rodzaj materiału:
ArtykułJęzyk: polski Język oryginału: angielski NUKAT: xx004148093Inne nry kontrolne:
(OCoLC)1010907885
W: Laganà, Pasqualina Mikrobiologiczne zanieczyszczenia żywności. Warszawa : Wydawnictwo Naukowe PWN SA, cop. 2017. S. 7-18Streszczenie: Zakres i treść: chemizm procesu powstawania histaminy - znaczenie innych amin biogennych, metody wykrywania histaminy, nowe strategie przeciwdziałania powstawaniu histaminy w produktach rybnych.
Brak egzemplarzy dla tego rekordu
Tyt. nagł.
Bibliogr. s. 15-18.
Zakres i treść: chemizm procesu powstawania histaminy - znaczenie innych amin biogennych, metody wykrywania histaminy, nowe strategie przeciwdziałania powstawaniu histaminy w produktach rybnych.
Tekst tł. z jęz. ang.
