Baner ze zdjęciem biblioteki

Pakowanie żywności / Katarzyna Marciniak-Łukasiak, Krzysztof Leszczyński, Anna Żbikowska.

By: Contributor(s): Material type: ArticleArticle In: Opakowania i pakowanie żywności : wybrane zagadnienia S. 155-171Summary: Zakres i treść: dozowanie, metody pakowania w modyfikowanej atmosferze, metody pakowania aseptycznego, systemy pakowania, zmiany zachodzące w żywności przechowywanej na przykładzie proszku mlecznego, ćwiczenie z badania właściwości fizycznych materiałów opakowaniowych.
No physical items for this record

Tyt. nagł.

Bibliogr. s. 171.

Zakres i treść: dozowanie, metody pakowania w modyfikowanej atmosferze, metody pakowania aseptycznego, systemy pakowania, zmiany zachodzące w żywności przechowywanej na przykładzie proszku mlecznego, ćwiczenie z badania właściwości fizycznych materiałów opakowaniowych.

Leszczyński, Krzysztof
  • Field of activity: Przemysł rolno-spożywczy.
  • VIAF ID: 315231695