Podstawowe informacje na temat jakości żywienia w różnych okresach życia człowieka / Magdalena Warchoł.
By: Material type:
ArticleNUKAT: xx005196963Inne nry kontrolne:
(OCoLC)1273292391
In:
Fizjologia żywienia. Warszawa : PZWL, 2019. Strony 251-310
Tytuł nagłówkowy.
Bibliografia na stronach 308-310.
-
1
Oznaczenie temperatury krytycznej i temperatury wrzenia wodoru /
by Olszewski, Karol -
2
Zapiski bryjologiczne /
by Krupa, Józef -
3
Sprawozdanie Komisji Fizjograficznej.
-
4
Przyczynek do flory retyckiej Polski /
by Raciborski, Marian -
5
Pythium dictyosporum :
by Raciborski, Marian -
6
Próby oznaczenia czasu jajeczkowania krów przy pomocy metod laboratoryjnych i klinicznych /
by Głód, Władysław -
7
Teorya ruchu wody na zasadzie ruchu falowego. Cz. 1 /
by Bodaszewski, Łukasz Jan -
8
Rozwój zarodni u grzybów z rodziny saprolegnijowatych (Saprolegnieae) /
by Rothert, Władysław Karol -
9
Statut Studyum Rolniczego w c. k. Uniwersytecie Jagiellońskim w Krakowie wraz z Regulaminem nauki i egzaminów.
by Uniwersytet Jagielloński. -
10
Historia Instytutu Weterynarii i Medycyny Doświadczalnej Uniwersytetu Jagiellońskiego oraz Zakładu Produkcji Surowic i Szczepionek Weterynaryjnych /
by Nowak, Julian Ignacy -
11
Organizacya wystaw rolniczo-hodowlanych :
by Pawlik, Stefan -
12
Praktyczny gospodarz łąkowy, czyli prawidła do utrzymywania w porządku i obchodzenia się z łąkami, jakotéż pożytkowania z łąk urządzonych do nawodnienia i t.d. i t.d. i t.d. /
by Haas, Jan Konrad -
13
Tymczasowa wiadomość o pochodzeniu krajowego bydła brunatnego od Bos taurus brachyceros i o jego pokrewieństwie z rasą illiryjską /
by Adametz, Leopold -
14
Chemja zastosowana do rolnictwa i fizjologii Justusa Liebiga : T. 1, z. 1.
by Liebig, Justus -
15
Chemja zastosowana do rolnictwa i fizjologii Justusa Liebiga : T. 1, z. 3.
by Liebig, Justus -
16
O warantach rolniczych /
by Zoll, Fryderyk -
17
Badania nad układem limfatycznym kijanek : Cz. 1 /
by Hoyer, Henryk Ferdynand -
18
Rozmieszczenie chromatoforów w skórze normalnego i flawistycznego Pelobates fuscus Laurs =
by Juszczyk, Wojciech -
19
O sile odpornej stawianéj przejściu elektryczności przez mieszaniny gazów pod niskiemi ciśnieniami /
by Olearski, Kazimierz -
20
Rozmieszczenie roślin naczyniowych w Tatrach /
by Kotula, Bolesław -
21
Rozpoznawanie gruźlicy u bydła za pomocą tuberkuliny /
by Bujwid, Odo -
22
Zapiski mykologiczne przeważnie z okolic Lwowa i z Karpat Stryjskich /
by Krupa, Józef -
23
Katalog Archiwum Aktów Dawnych Miasta Krakowa. 1, Dyplomy pergaminowe.
by Archiwum Aktów Dawnych Miasta Krakowa. -
24
Polska w kulturze powszechnej : Cz. 1, Ogólna /
by Kutrzeba, Stanisław -
25
Pisma Emila Godlewskiego starszego. T. 3, Prace naukowe (1911-1927), różne z lat (1877-1926) /
by Godlewski, Emil
Podstawowe informacje na temat jakości żywienia w różnych okresach życia człowieka /
APA
Warchoł M., .Podstawowe informacje na temat jakości żywienia w różnych okresach życia człowieka. : .
Chicago
Warchoł Magdalena, .Podstawowe informacje na temat jakości żywienia w różnych okresach życia człowieka. : .
Harvard
Warchoł M., .Podstawowe informacje na temat jakości żywienia w różnych okresach życia człowieka. : .
MLA
Warchoł Magdalena, .: . .
