Niektóre genetyczne i technologiczne aspekty produkcji trzody chlewnej mięsnej / Jan Mazaraki.
Rodzaj materiału:
TekstSerie: Rozprawy - Wyższa Szkoła Rolnicza w Szczecinie ; nr 1Szczegóły wydania: Szczecin : Wydawnictwo Uczelniane Wyższej Szkoły Rolniczej, 1966.Opis: 55, [1] s. : il. ; 25 cmTyp zawartości: - Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
| Typ dokumentu | Obecna biblioteka | Sygnatura | Numer kopii | Status | Termin zwrotu | Kod kreskowy | Zamówienia | |
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Książki
|
Biblioteka Główna URK Magazyn WL | MLZ-000404 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | Do skorzystania w Czytelni WL po uprzednim zamówieniu | 1000174563 | ||||
Książki
|
Biblioteka Główna URK Magazyn WL | 43739 II (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 1 | Do skorzystania w Czytelni WL po uprzednim zamówieniu | 1000157569 |
Liczba zamówień: 0
Przeglądanie Biblioteka Główna URK półki, Lokalizacja półki: Magazyn WL Zakończ przeglądanie półki (Zakończ przeglądanie półki)
Praca habilitacyjna. Wyższa Szkoła Rolnicza w Szczecinie, 1966.
