Wpływ słodowej i jęczmiennej amylazy na surową nieskleikowaną skrobię / Franciszek Nowotny.
Rodzaj materiału:
TekstJęzyk: polski Język streszczenia: niemiecki Szczegóły wydania: Poznań : [s.n.], 1938 Opis: [2], 38 s., [8] s. tabl. : il. ; 24 cmTyp zawartości: - Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
| Typ dokumentu | Obecna biblioteka | Sygnatura | Status | Kod kreskowy | |
|---|---|---|---|---|---|
Książki
|
Biblioteka Główna URK Magazyn WL | MLZ-000509 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | Do skorzystania w Czytelni WL po uprzednim zamówieniu | 1000168877 |
Liczba zamówień: 0
Przeglądanie Biblioteka Główna URK półki, Lokalizacja półki: Magazyn WL Zakończ przeglądanie półki (Zakończ przeglądanie półki)
Odb.: Roczniki Nauk Rolniczych i Leśnych t. 45.
Praca doktorska. Politechnika Lwowska, 1937.
Wydano z pomocą finansową Ministerstwa Wyznań Religijnych i Oświecenia Publicznego
Streszcz. niem.
