Food texture and viscosity : concept and measurement / Malcolm C. Bourne.
Material type:
- Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 0121190625
Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Date due | Barcode | Item holds | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 118724 III (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Checked out | 22.11.2027 | 1000055598 |
Total holds: 0
Browsing Biblioteka Główna URK shelves, Shelving location: Magazyn Główny Close shelf browser (Hides shelf browser)
118719 III Zarządzanie : teoria i praktyka / | 118720 III Geografia roślin / | 118721 III Zarządzanie zasobami ludzkimi / | 118724 III Food texture and viscosity : concept and measurement / | 118725 III Nutrient requirements of dairy cattle / | 118726 III Wielka encyklopedia PWN. 1- / | 118727 III Wielka encyklopedia PWN. 1- / |
Bibliogr. s. 381-413.
Indeks.