Zarządzanie jakością w produkcji żywności / Romuald I. Zalewski ; Akademia Ekonomiczna w Poznaniu.
Material type:
- Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 8388760386
Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Date due | Barcode | Item holds | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 146906 II (Browse shelf(Opens below)) | 4 | Available | 1000056321 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 146907 II (Browse shelf(Opens below)) | 3 | Available | 1000056320 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 079988 (Browse shelf(Opens below)) | 2 | Available | 1000056296 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 079989 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Available | 1000056295 |
Total holds: 0
Browsing Biblioteka Główna URK shelves, Shelving location: Magazyn Główny Close shelf browser (Hides shelf browser)
146904 II Ekonomiczna analiza przestrzenna / | 146905 II Ekonomiczna analiza przestrzenna / | 146906 II Zarządzanie jakością w produkcji żywności / | 146907 II Zarządzanie jakością w produkcji żywności / | 146908 II Choroby świń / | 146909 II Hydrogeochemia : strefy aktywnej wymiany wód podziemnych / | 146910 II Hydrogeochemia : strefy aktywnej wymiany wód podziemnych / |
Bibliografia na stronach 379-386. Indeks.