Baner ze zdjęciem biblioteki
Image from Coce

Zarządzanie jakością w produkcji żywności / Romuald I. Zalewski ; Akademia Ekonomiczna w Poznaniu.

By: Contributor(s): Material type: TextTextPublication details: Poznań : Wydawnictwo Akademii Ekonomicznej, 2002.Description: 390 stron : ilustracje ; 25 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
ISBN:
  • 8388760386
Subject(s):
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode Item holds
Książki Książki Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 146906 II (Browse shelf(Opens below)) 4 Available 1000056321
Książki Książki Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 146907 II (Browse shelf(Opens below)) 3 Available 1000056320
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 079988 (Browse shelf(Opens below)) 2 Available 1000056296
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 079989 (Browse shelf(Opens below)) 1 Available 1000056295
Total holds: 0

Bibliografia na stronach 379-386. Indeks.