Nowe metody badań mikrobiologicznych w przemyśle spożywczym / Iwona Warmińska-Radyko, Łucja Łaniewska-Trokenheim.
Material type:
TextSeries: Biblioteczka Majstra MleczarskiegoPublication details: Warszawa : Oficyna Wydawnicza "HOŻA", 2003.Description: 126, [1] s. ; 17 cmContent type: - Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 838503885X
| Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Barcode | |
|---|---|---|---|---|---|---|
Skrypty
|
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 083283 (Browse shelf(Opens below)) | 4 | Available | 1000064678 | |
Skrypty
|
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | Me 01 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | 1000064654 | |
Książki
|
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 131997 I (Browse shelf(Opens below)) | 2 | Do skorzystania w Czytelni Głównej po uprzednim zamówieniu | 1000057299 | |
Skrypty
|
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 080646 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Available | 1000057159 |
Total holds: 0
Browsing Biblioteka Główna URK shelves, Shelving location: Czytelnia WTŻ Close shelf browser (Hides shelf browser)
Bibliogr. s. 125-126.
