Jedyne praktyczne przepisy konfitur, konserw, soków, marynat, wędlin, wódek, likierów, win owocowych, ciast, itp. / przez autorkę 365 obiadów [Lucyna Ćwierczakiewicz].
Material type:
TextPublication details: Warszawa : Skł. gł. w Księgarni Gebethnera i Wolffa, 1886.Edition: Wyd. 12Description: XI, 336 s. ; 18 cmContent type: - Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
| Item type | Current library | Collection | Call number | Copy number | Status | Barcode | |
|---|---|---|---|---|---|---|---|
Książki
|
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | Druki do 1900 r. | 101981 I (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Do skorzystania w Czytelni Głównej po uprzednim zamówieniu | 1000057563 |
Total holds: 0
Estr XIX. - 1906, t. 1, s. 265.
