ABC gastronomiczne / Herbert Pilz ; [tł. i uzup. Małgorzata i Wiesław Piechoccy].
Rodzaj materiału:
TekstJęzyk: polski Język oryginału: niemiecki Szczegóły wydania: Warszawa : Państwowe Wydaw. Ekonomiczne, 1980.Opis: 266 s. : il., err. ; 20 cmTyp zawartości: - Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 832080020X
- Tyt. oryg.: ABC der Speisenproduktion
| Typ dokumentu | Obecna biblioteka | Sygnatura | Numer kopii | Status | Kod kreskowy | |
|---|---|---|---|---|---|---|
Książki
|
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 105643 II (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 1 | Do skorzystania w Czytelni Głównej po uprzednim zamówieniu | 1000059088 | |
Książki
|
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 105740 II (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 1 | Do skorzystania w Czytelni Głównej po uprzednim zamówieniu | 1000059089 |
Liczba zamówień: 0
Bibliogr. s. 265-266.
