ABC gastronomiczne / Herbert Pilz ; [tł. i uzup. Małgorzata i Wiesław Piechoccy].
Material type:
TextLanguage: Polish Original language: German Publication details: Warszawa : Państwowe Wydaw. Ekonomiczne, 1980.Description: 266 s. : il., err. ; 20 cmContent type: - Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 832080020X
- Tyt. oryg.: ABC der Speisenproduktion
| Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Barcode | |
|---|---|---|---|---|---|---|
Książki
|
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 105643 II (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Do skorzystania w Czytelni Głównej po uprzednim zamówieniu | 1000059088 | |
Książki
|
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 105740 II (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Do skorzystania w Czytelni Głównej po uprzednim zamówieniu | 1000059089 |
Total holds: 0
Bibliogr. s. 265-266.
