Baner ze zdjęciem biblioteki
Obrazy z Coce
Widok standardowy Widok MARC Widok ISBD

Wdrażanie systemu HACCP w małych i średnich przedsiębiorstwach sektora żywnościowego : poradnik dla kierujących zakładem / Halina Turlejska, Urszula Pelzner.

Autor: Współtwórca(-y): Rodzaj materiału: TekstTekstSzczegóły wydania: Warszawa : Fundacja Programów Pomocy dla Rolnictwa, 2003.Opis: 30 s. ; 24 cmTyp zawartości:
  • Tekst
Tryb odtwarzania:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Typ nośnika:
  • Wolumin
ISBN:
  • 8388010530
Inny tytuł:
  • Wdrażanie systemu Hazard Analysis and Critical Control Point w małych i średnich przedsiębiorstwach sektora żywnościowego
Tematy:
Egzemplarze
Typ dokumentu Obecna biblioteka Sygnatura Numer kopii Status Termin zwrotu Kod kreskowy Zamówienia
Książki Książki Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 147800 II (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) 2 Dostępny 1000064089
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Czytelnia Główna Sb 41 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni Głównej 1000064025
Liczba zamówień: 0

Wykaz wybranych poradników dotyczących zasad GHP/GMP i HACCP s. 27-29.

Bibliogr. s. 30.