Kontrola zagrożeń żywności auditowanym i certyfikowanym systemem ISO 22000/HACCP / pod red. Jacka Kijowskiego i Renaty Cegielskej-Radziejewskiej ; aut.: Renata Cegielska-Radziejewska [et al.].
Material type:
- Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 9788371605147
Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Date due | Barcode | Item holds | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 150211 II (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Available | 1000093489 |
S. red.: "Wyd. 1 ukazało się w 2006 r. pod tytułem: HCCP, ISO 22000 - zagrożenia żywności, funkcjonowanie, auditowanie i certyfikowanie systemu. Wyd. AR Poznań".
Bibliogr. przy pracach.
Dla specjalistów kontroli jakości i bezpieczeństwa w produkcji oraz dystrybucji żywności, a także dla studentów uczelni, w których realizuje się programy z zakresu nauki o żywności, weterynarii, zarządzania jakością.
Streszcz. ang.