Baner ze zdjęciem biblioteki
Widok standardowy Widok MARC Widok ISBD

Retencja substancji zapachowych w emulsjach spożywczych typu o/w o różnej zawartości fazy olejowej / Grażyna Bortnowska.

Autor: Rodzaj materiału: TekstTekstJęzyk: polski Język streszczenia: angielski Serie: Rozprawy - Akademia Rolnicza w Szczecinie ; nr 253Szczegóły wydania: Szczecin : Wydawnictwo Naukowe Akademii Rolniczej, 2008.Opis: 120 s. : il. ; 24 cmTyp zawartości:
  • Tekst
Tryb odtwarzania:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Typ nośnika:
  • Wolumin
Tematy: Uwaga dotycząca dysertacji: Praca habilitacyjna. Akademia Rolnicza w Szczecinie.
Egzemplarze
Typ dokumentu Obecna biblioteka Sygnatura Numer kopii Status Termin zwrotu Kod kreskowy Zamówienia
Książki Książki Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 169725 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) 1 Dostępny 1000095708
Serie Serie Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 500978 II (253) (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) 1 Nie można wypożyczyć 1000095709
Liczba zamówień: 0

Praca habilitacyjna. Akademia Rolnicza w Szczecinie.

Bibliogr. s. 101-116.

Streszcz. ang.

Bortnowska, Grażyna.
  • Obszar działalności: Przemysł rolno-spożywczy.
  • VIAF ID: 161168645