Zakwas : technologia w piekarni / redakcja naukowa Markus Brandt, Michael Gänzle ; przekład z języka niemieckiego Agnieszka Błaszczak.
Rodzaj materiału:
- Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 9788301182991
- Tyt. oryg.: Handbuch Sauerteig
Typ dokumentu | Obecna biblioteka | Sygnatura | Numer kopii | Status | Termin zwrotu | Kod kreskowy | Zamówienia | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | Mo 08 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | 1000136706 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia Główna | Sf 08 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni Głównej | 1000136669 |
Liczba zamówień: 0
Bibliogr. po rozdz.