Zakwas : technologia w piekarni / redakcja naukowa Markus Brandt, Michael Gänzle ; przekład z języka niemieckiego Agnieszka Błaszczak.
Rodzaj materiału:
TekstJęzyk: polski Język oryginału: niemiecki Szczegóły wydania: Warszawa : Wydawnictwo Naukowe PWN SA, 2015.Opis: 408 s. : il. ; 24 cmTyp zawartości: - Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 9788301182991
- Tyt. oryg.: Handbuch Sauerteig
| Typ dokumentu | Obecna biblioteka | Sygnatura | Numer kopii | Status | Kod kreskowy | |
|---|---|---|---|---|---|---|
Skrypty
|
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | Mo 08 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | 1000136706 | |
Książki
|
Biblioteka Główna URK Czytelnia Główna | Sf 08 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni Głównej | 1000136669 |
Liczba zamówień: 0
Bibliogr. po rozdz.
