Baner ze zdjęciem biblioteki
Image from Coce

Chemia żywności : praca zbiorowa. T. 1, Główne składniki żywności / pod redakcją Zdzisława E. Sikorskiego, Hanny Staroszczyk ; autorzy: Marek Adamczak, Henryk Jeleń, Andrzej Lenart, Edyta Malinowska-Pańczyk, Zbigniew Pałacha, Jarosława Rutkowska, Teresa Seidler, Zdzisław E. Sikorski, Hanna Staroszczyk, Piotr Szefer, Robert Tylingo.

By: Contributor(s): Material type: TextTextPublication details: Warszawa : Wydawnictwo WNT, 2015.Description: 400 s. : il. ; 24 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
ISBN:
  • 9788379262427
  • 9788379262410
Other title:
  • Główne składniki żywności
Subject(s): Online resources:
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode Item holds
Książki Książki Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 155688 II (Browse shelf(Opens below)) 1 Available 1000136787
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ Md 10/1 (Browse shelf(Opens below)) 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ 1000136713
Total holds: 0

Bibliogr. przy rozdz. Indeks.

Jeleń, Henryk
  • Field of activity: Biochemia.
  • VIAF ID: 172756927
Rutkowska, Jarosława.
  • Field of activity: Przemysł rolno-spożywczy.
  • VIAF ID: 311138585