Chemia żywności : praca zbiorowa. T. 1, Główne składniki żywności / pod redakcją Zdzisława E. Sikorskiego, Hanny Staroszczyk ; autorzy: Marek Adamczak, Henryk Jeleń, Andrzej Lenart, Edyta Malinowska-Pańczyk, Zbigniew Pałacha, Jarosława Rutkowska, Teresa Seidler, Zdzisław E. Sikorski, Hanna Staroszczyk, Piotr Szefer, Robert Tylingo.
Material type:
- Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 9788379262427
- 9788379262410
- Główne składniki żywności
Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Date due | Barcode | Item holds | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 155688 II (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Available | 1000136787 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | Md 10/1 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | 1000136713 |
Total holds: 0
Bibliogr. przy rozdz. Indeks.