Baner ze zdjęciem biblioteki
Image from Coce

Produkty zbożowe : technologia i rola w żywieniu człowieka / pod redakcją Jana Gawęckiego i Wiktora Obuchowskiego ; [recenzenci: Jolanta Czarnocińska, Alicja Kawka ; opracowanie redakcyjne Anna Zielińska-Krybus].

Contributor(s): Material type: TextTextAnalytics: Show analyticsPublication details: Poznań : Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego, 2016.Description: 190 s. : il. (w tym kolor.) ; 24 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
ISBN:
  • 9788371608308
NUKAT: xx003671979Inne nry kontrolne: (OCoLC)948849374 Subject(s):
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Barcode
Książki Książki Biblioteka Główna URK Czytelnia Główna Sf 35 (Browse shelf(Opens below)) 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni Głównej 1000147807
Książki Książki Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ Mm 05 (Browse shelf(Opens below)) 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ 1000137654
Total holds: 0

Bibliogr. przy rozdz.

Charakterystyka roślin zbożowych i przemiał ziarna / Wiktor Obuchowski. by
Material type: Article Article; Format: print ; Literary form: Not fiction
In: Produkty zbożowe : technologia i rola w żywieniu człowieka. Poznań : Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego, 2016. Strony 11-32
Availability: (1)
Kasze i makarony : rodzaje i metody produkcji / Alicja Ceglińska. by
Material type: Article Article; Format: print ; Literary form: Not fiction
In: Produkty zbożowe : technologia i rola w żywieniu człowieka. Poznań : Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego, 2016. Strony 95-112
Availability: (1)
Niepożądane reakcje na gluten/zboża glutenowe i dieta bezglutenowa / Grażyna Rowicka. by
Material type: Article Article; Format: print ; Literary form: Not fiction
In: Produkty zbożowe : technologia i rola w żywieniu człowieka. Poznań : Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego, 2016. Strony 171-190
Availability: (1)
Podstawy technologii produkcji pieczywa / Jan Michniewicz, Agnieszka Makowska. by
Material type: Article Article; Format: print ; Literary form: Not fiction
In: Produkty zbożowe : technologia i rola w żywieniu człowieka. Poznań : Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego, 2016. Strony 45-67
Availability: (1)
Potrawy mączne i wypieki domowe / Anna Derbis, Ewa Superczyńska. by
Material type: Article Article; Format: print ; Literary form: Not fiction
In: Produkty zbożowe : technologia i rola w żywieniu człowieka. Poznań : Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego, 2016. Strony 125-140
Availability: (1)
Preparowane produkty zbożowe / Wiktor Obuchowski. by
Material type: Article Article; Format: print ; Literary form: Not fiction
In: Produkty zbożowe : technologia i rola w żywieniu człowieka. Poznań : Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego, 2016. Strony 113-123
Availability: (1)
Rodzaje pieczywa w Polsce i na świecie / Halina Gambuś. by
Material type: Article Article; Format: print ; Literary form: Not fiction
In: Produkty zbożowe : technologia i rola w żywieniu człowieka. Poznań : Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego, 2016. Strony 69-94
Availability: (1)
Rola produktów zbożowych w żywieniu ludzi zdrowych i chorych / Jan Gawęcki, Wojciech Roszkowski. by
Material type: Article Article; Format: print ; Literary form: Not fiction
In: Produkty zbożowe : technologia i rola w żywieniu człowieka. Poznań : Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego, 2016. Strony 155-170
Availability: (1)
Rys historyczny wykorzystania zbóż w żywieniu człowieka / Michael Abdalla. by
Material type: Article Article; Format: print ; Literary form: Not fiction
In: Produkty zbożowe : technologia i rola w żywieniu człowieka. Poznań : Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego, 2016. Strony 33-44
Availability: (1)
Wartość odżywcza produktów zbożowych / Jan Gawęcki. by
Material type: Article Article; Format: print ; Literary form: Not fiction
In: Produkty zbożowe : technologia i rola w żywieniu człowieka. Poznań : Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego, 2016. Strony 141-153
Availability: (1)