Baner ze zdjęciem biblioteki
Image from Coce

Emulsje spożywcze : bioskładniki, reometria rotacyjna i oscylacyjna, innowacyjne technologie / Grażyna Bortnowska ; Zachodniopomorski Uniwersytet Technologiczny w Szczecinie.

By: Contributor(s): Material type: TextTextPublication details: Szczecin : Wydawnictwo Uczelniane Zachodniopomorskiego Uniwersytetu Technologicznego, 2017.Description: 142 s. : il. ; 24 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
ISBN:
  • 9788376631325
Subject(s): Online resources: Available additional physical forms:
  • Dostępne również w wersji elektronicznej.
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode Item holds
Książki Książki Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ Mg 32 (Browse shelf(Opens below)) 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ 1000141717
Total holds: 0

Bibliogr. s. 129-142.

Dostępne również w wersji elektronicznej.