Baner ze zdjęciem biblioteki

Kinetyka procesu suszenia oraz wybrane wyznaczniki jakości mięsa suszonego konwekcyjnie i sublimacyjnie / Adam Kopeć, Łukasz Hubert.

By: Contributor(s): Material type: ArticleArticleLanguage: Polish Summary language: English Subject(s): In: Postęp w inżynierii żywności Strony 159-167 In: Zeszyty Problemowe Postępów Nauk Rolniczych Z. 546 (2010), strony 159-167
No physical items for this record

Tytuł nagłówkowy.

Bibliografia na stronie 166.

Streszczenie angielskie.

Hubert, Łukasz.
  • Field of activity: Przemysł rolno-spożywczy.
  • Field of activity: Rolnictwo.
  • Field of activity: Żywność.
  • Associated group: Politechnika Koszalińska. Katedra Procesów i Urządzeń Przemysłu Spożywczego.

    Authority record control number or standard number: http://nukat.edu.pl/aut/n 2018227423

  • VIAF ID: 100160307520957742480