Białka mięśniowe jako wskaźniki jakości mięsa wieprzowego wychładzanego ze zróżnicowaną szybkością oraz mięsa bydła z wadą DFD / Beata Mikołajczak.
Material type:
TextLanguage: Polish Summary language: English Series: Rozprawy Naukowe - Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu ; 520Publication details: Poznań : Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego, 2021.Description: 149 stron : ilustracje (w tym kolorowe) ; 24 cmContent type: - Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 9788371609978
| Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Barcode | |
|---|---|---|---|---|---|---|
Książki
|
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 159753 II (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Do skorzystania w Czytelni Głównej po uprzednim zamówieniu | 1000156485 |
Bibliografia na stronach 128-149.
Dotyczy: białka, peptydy, jakość mięsa wychłodzenie, wada DFD, elektroforeza SDS-PAGE, Western blot, UHPLC-Q-TOF MS/MS.
Streszczenie angielskie.
