Baner ze zdjęciem biblioteki
Obrazy z Coce
Widok standardowy Widok MARC Widok ISBD

MOST-PW-2 : model ograniczania strat i marnowania żywności z korzyścią dla społeczeństwa (MOST) : przewodnik wdrażania procedury w wybranych zakładach żywnościowych / zespół autorów: Danuta Kołożyn-Krajewska, Beata Bilska, Marzena Tomaszewska ; Polskie Towarzystwo Technologów Żywności.

Autor: Współtwórca(-y): Rodzaj materiału: TekstTekstSzczegóły wydania: Kraków : Polskie Towarzystwo Technologów Żywności. Wydawnictwo Naukowe PTTŻ : Wydawnictwo Naukowe "Akapit", 2022.Opis: 84 strony : ilustracje ; 24 cmTyp zawartości:
  • Tekst
Tryb odtwarzania:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Typ nośnika:
  • Wolumin
ISBN:
  • 9788395389733
Tematy:
Egzemplarze
Typ dokumentu Obecna biblioteka Sygnatura Numer kopii Status Termin zwrotu Kod kreskowy Zamówienia
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ M 52 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) 3 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ 1000166381
Książki Książki Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 190318 II (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) 1 Dostępny 1000166379
Książki Książki Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 190319 II (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) 2 Dostępny 1000166380
Liczba zamówień: 0

Bibliografia na stronach 83-84.

Dofinansowanie: Narodowe Centrum Badań i Rozwoju

Bilska, Beata
  • Obszar działalności: Przemysł rolno-spożywczy.
  • Obszar działalności: Żywienie.
  • VIAF ID: 249741738
Tomaszewska, Marzena
  • Obszar działalności: Przemysł rolno-spożywczy.
  • Obszar działalności: Żywienie.
  • VIAF ID: 249521115