Baner ze zdjęciem biblioteki

Biożywność : innowacyjne, funkcjonalne produkty pochodzenia zwierzęcego : możliwość wdrożenia produkcji prozdrowotnych przetworów z mięsa wieprzowego = Biofood : innovative, functional products of animal origin : possibilities of production health-promoting pork products / Dominika Guzek, Dominika Głąbska, Zuzanna Molęda, Monika Marcinkowska-Lesiak, Krystyna Gutkowska, Jarosław O. Horbańczuk, Agnieszka Wierzbicka.

By: Contributor(s): Material type: ArticleArticleLanguage: Polish Summary language: English Other title:
  • Biofood : innovative, functional products of animal origin : possibilities of production health-promoting pork products
In: Nauka o żywieniu człowieka : osiągnięcia i wyzwania Strony 540-547
No physical items for this record

Tytuł nagłówkowy.

Bibliografia na stronie 547.

Streszczenie angielskie.

Guzek, Dominika.
  • Field of activity: Przemysł rolno-spożywczy.
  • Field of activity: Żywienie.
  • VIAF ID: 303671346
Głąbska, Dominika.
  • Field of activity: Przemysł rolno-spożywczy.
  • VIAF ID: 308297464
Marcinkowska-Lesiak, Monika Marianna.
  • Field of activity: Przemysł rolno-spożywczy.
  • VIAF ID: 316645498
Wierzbicka, Agnieszka
  • Field of activity: Przemysł rolno-spożywczy.