Baner ze zdjęciem biblioteki

Ocena mrożonych surowców rybnych na podstawie zmian ilościowych i jakościowych wycieku wymuszonego otrzymywanego po rozmrożeniu tkanki mięsnej / Zbigniew Podeszewski.

By: Material type: TextTextLanguage: Polish Summary language: English, Russian Series: Rozprawy - Wyższa Szkoła Rolnicza w Szczecinie ; nr 15Publication details: Szczecin : Wydawnictwo Uczelniane Wyższej Szkoły Rolniczej, 1969.Description: 77 s. : il. ; 24 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
Subject(s): Dissertation note: Praca habilitacyjna. Wyższa Szkoła Rolnicza, Szczecin, 1969.
Holdings
Item type Current library Call number Status Date due Barcode Item holds
Książki Książki Biblioteka Główna URK Magazyn WL MLZ-000417 (Browse shelf(Opens below)) Do skorzystania w Czytelni WL po uprzednim zamówieniu 1000174549
Total holds: 0

Praca habilitacyjna. Wyższa Szkoła Rolnicza, Szczecin, 1969.

Bibliogr. s. 63-74.

Streszcz. ang., ros.