Podstawy cieplnego utrwalania żywności / Zenon Ziemba.
Material type:
- Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 8320415594
Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Date due | Barcode | Item holds | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 140869 II (Browse shelf(Opens below)) | 3 | Available | 1000045481 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 068077 (Browse shelf(Opens below)) | 2 | Available | 1000005752 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia Główna | Sj 12 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni Głównej | 1000138592 |
Browsing Biblioteka Główna URK shelves, Shelving location: Magazyn Główny Close shelf browser (Hides shelf browser)
Bibliogr. przy rozdz. Indeks.
Książka przeznaczona dla studentów wydziałów technologii żywności akademii rolniczych oraz wydziałów chemii żywności politechnik. Może być wykorzystywana przez inżynierów technologów żywności pracujących w zakładach produkujących konserwy, w organach kontroli jakości i zapleczu naukowym przemysłu żywnościowego.
Streszcz. ang. i ros.