Baner ze zdjęciem biblioteki
Image from Coce

Technologia tłuszczów jadalnych / Henryk Niewiadomski.

By: Contributor(s): Material type: TextTextPublication details: Warszawa : Wydawnictwa Naukowo-Techniczne, 1993.Edition: Wyd. 2 zmDescription: 464 s. : il. ; 24 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
ISBN:
  • 8320414849
Subject(s):
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode Item holds
Książki Książki Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 140868 II (Browse shelf(Opens below)) 4 Available 1000045482
Książki Książki Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 141241 II (Browse shelf(Opens below)) 3 Available 1000036350
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Czytelnia Główna Sa 23 (Browse shelf(Opens below)) 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni Głównej 1000138599
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ Mu 03 (Browse shelf(Opens below)) 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ 1000145469
Total holds: 0

Bibliogr. przy rozdz. Indeks.

Dla studentów uczelni rolniczych i technicznych, dla pracowników inżynieryjno-technicznych i naukowo-badawczych przemysłu tłuszczowego, technologów żywności i pracowników naukowych szkół wyższych.