Metody pomiarów i kontroli jakości w przemyśle spożywczym i biotechnologii / pod red. Mieczysława Jankiewicza i Zenona Kędziora ; [aut. Jurgen Baumgart et al.].
Material type:
- Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 8371603177
Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Date due | Barcode | Item holds | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 148327 II (Browse shelf(Opens below)) | 2 | Available | 1000069219 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 147657 II (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Available | 1000062600 |
Total holds: 0
Browsing Biblioteka Główna URK shelves, Shelving location: Magazyn Główny Close shelf browser (Hides shelf browser)
Bibliogr. przy rozdz. Indeks.
Dla pracowników nauki zatrudnionych w uczelniach i instytutach oraz technologów żywności, biotechnologów, pracowników inspekcji higieniczno-sanitarnej oraz bromatologów, żywieniowców i reprezentantów wybranych działów nauk biologicznych.