Technologia gastronomiczna. Cz. 2 / Ulrike Arens-Azevêdo [et al. ; tł.: Magdalena Chorąży et al.].
Material type:
- Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 8371411189
- Tyt. oryg.: Kochen und Backen - ernährungsnewußt und kreativ
Item type | Current library | Call number | Vol info | Copy number | Status | Date due | Barcode | Item holds | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia Główna | Sr 17/2 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni Głównej | 1000063192 | ||||
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | Nc 05 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | 1000062997 | ||||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 118904 III (Browse shelf(Opens below)) | Cz. 2 | 3 | Available | 1000063216 |
Browsing Biblioteka Główna URK shelves, Shelving location: Czytelnia WTŻ Close shelf browser (Hides shelf browser)
Wg cop. data wyd.: 1998.
Datę wyd. ustalono na podstawie uwagi na s. red.: Książka otrzymała w grudniu 1999 r. na II-ch Targach Książki Kulinarnej we Wrocławiu nagrody: Prezesa Międzynarodowych Targów Poznańskich, Prezesa Dolnośląskiej Izby Rzemieślniczej i Małej Przedsiębiorczości.
Cz. 3 tyt.: Technologia gastronomiczna z obsługą gości.
Bibliogr. s. 157.
Dla uczniów technikum gastronomicznego i hotelarskiego, oraz zasadniczej szkoły zawodowej.