Technologia żywności : podręcznik dla technikum. 3 / Andrzej Jarczyk.
Material type:
- Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 8302079774
- 8302078972
Item type | Current library | Call number | Vol info | Copy number | Status | Date due | Barcode | Item holds | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 148380 II (Browse shelf(Opens below)) | Cz. 3 | 6 | Available | 1000069933 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 085386 (Browse shelf(Opens below)) | Cz. 3 | 1 | Available | 1000069759 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | M 11/3 (Browse shelf(Opens below)) | Cz. 3 | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | 1000069760 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | M 10/3 (Browse shelf(Opens below)) | Cz. 3 | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | 1000069761 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 085383 (Browse shelf(Opens below)) | Cz. 3 | 1 | Available | 1000069638 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia Główna | Sa 06/3 (Browse shelf(Opens below)) | Cz. 3 | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni Głównej | 1000069639 |
Total holds: 0
Browsing Biblioteka Główna URK shelves, Shelving location: Czytelnia Główna Close shelf browser (Hides shelf browser)
Cz. 1 ukazała się pod hasłem tyt., cz. 2 pod hasłem : Dłużewski Mieczysław, Dłużewska Anna.
Bibliogr. s. [216].