Baner ze zdjęciem biblioteki
Image from Coce

Technologia żywności : podręcznik dla technikum. 3 / Andrzej Jarczyk.

By: Contributor(s): Material type: TextTextPublication details: Warszawa : Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, [2003].Edition: Wyd. 2Description: 215, [1] s. : il. ; 24 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
ISBN:
  • 8302079774
  • 8302078972
Subject(s):
Holdings
Item type Current library Call number Vol info Copy number Status Date due Barcode Item holds
Książki Książki Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 148380 II (Browse shelf(Opens below)) Cz. 3 6 Available 1000069933
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 085386 (Browse shelf(Opens below)) Cz. 3 1 Available 1000069759
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ M 11/3 (Browse shelf(Opens below)) Cz. 3 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ 1000069760
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ M 10/3 (Browse shelf(Opens below)) Cz. 3 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ 1000069761
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 085383 (Browse shelf(Opens below)) Cz. 3 1 Available 1000069638
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Czytelnia Główna Sa 06/3 (Browse shelf(Opens below)) Cz. 3 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni Głównej 1000069639
Total holds: 0

Cz. 1 ukazała się pod hasłem tyt., cz. 2 pod hasłem : Dłużewski Mieczysław, Dłużewska Anna.

Bibliogr. s. [216].