Baner ze zdjęciem biblioteki
Widok standardowy Widok MARC Widok ISBD

Charakterystyka biofizykochemiczna i właściwości żelujące precypitatów aktomiozyny mięśni kurcząt / Wiesław Kopeć ; [Wydział Technologii Żywności]. Katedra Technologii Surowców Zwierzęcych.

Autor: Współtwórca(-y): Rodzaj materiału: TekstTekstJęzyk: polski Język streszczenia: angielski Serie: Zeszyty Naukowe Akademii Rolniczej we Wrocławiu ; nr 341 | Zeszyty Naukowe Akademii Rolniczej we Wrocławiu. Rozprawy (1994) ; 158Szczegóły wydania: Wrocław : Wydawnictwo AR, 1998.Opis: 128 s. : fot., wykr. ; 24 cmTyp zawartości:
  • Tekst
Tryb odtwarzania:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Typ nośnika:
  • Wolumin
Inny tytuł:
  • Biochemical and biophysical characteristics and gelling properties of actomyosin precipitates from chicken muscles [Tytuł z dodatkowej strony tytułowej]

W serii gł.: ISSN 0867-7964 ; nr 341.

Na s. red. błędny ISSN 0867-1427, związany z poprzednim tyt.: Zeszyty Naukowe Akademii Rolniczej we Wrocławiu. Rozprawa Habilitacyjna.

Bibliogr. s. 95-102.

Streszcz. ang.