Charakterystyka biofizykochemiczna i właściwości żelujące precypitatów aktomiozyny mięśni kurcząt / Wiesław Kopeć ; [Wydział Technologii Żywności]. Katedra Technologii Surowców Zwierzęcych.
Rodzaj materiału:
- Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- Biochemical and biophysical characteristics and gelling properties of actomyosin precipitates from chicken muscles [Tytuł z dodatkowej strony tytułowej]
Typ dokumentu | Obecna biblioteka | Sygnatura | Numer kopii | Status | Termin zwrotu | Kod kreskowy | Zamówienia | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 500348 II (158) (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 1 | Nie można wypożyczyć | 1000070379 |
Liczba zamówień: 0
Przeglądanie Biblioteka Główna URK półki, Lokalizacja półki: Magazyn Główny Zakończ przeglądanie półki (Zakończ przeglądanie półki)
W serii gł.: ISSN 0867-7964 ; nr 341.
Na s. red. błędny ISSN 0867-1427, związany z poprzednim tyt.: Zeszyty Naukowe Akademii Rolniczej we Wrocławiu. Rozprawa Habilitacyjna.
Bibliogr. s. 95-102.
Streszcz. ang.