Ocena jakości preparatów białka ziemniaczanego otrzymanych w różnych warunkach technologicznych i ich przydatności w produkcji wyrobów ekstrudowanych / Anna Pęksa ; [Wydział Nauk o Żywności]. Katedra Technologii Rolnej i Przechowalnictwa.
Material type:
TextLanguage: Polish Summary language: English Series: Zeszyty Naukowe Akademii Rolniczej we Wrocławiu. Rozprawy (1994) ; 238 | Zeszyty Naukowe Akademii Rolniczej we Wrocławiu ; nr 533Publication details: Wrocław : Wydawnictwo Akademii Rolniczej, 2006.Description: 101 s. : il. ; 24 cmContent type: - Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- Quality assessment of potato protein preparations obtained under different technological conditions and their suitability for extruded products processing [Added title page title]
| Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Barcode | |
|---|---|---|---|---|---|---|
Serie
|
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 500348 II (238) (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Not for loan | 1000078086 |
W serii gł.: ISSN 0867-7964 ; nr 533.
Na s. red. błędny ISSN 0867-1427, związany z poprzednim tyt.: Zeszyty Naukowe Akademii Rolniczej we Wrocławiu. Rozprawa Habilitacyjna.
Bibliogr. s. 90-99.
Streszcz. ang.
