Baner ze zdjęciem biblioteki
Image from Coce

Chemia żywności : praca zbiorowa. T. 2, Sacharydy, lipidy i białka / pod red. Zdzisława E. Sikorskiego ; aut.: Bronisław Drozdowski [et al.].

Contributor(s): Material type: TextTextPublication details: Warszawa : Wydawnictwa Naukowo-Techniczne, 2007.Edition: Wyd. 5 zmDescription: 303, [1] s. : il. ; 24 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
ISBN:
  • 9788320432756
  • 9788320432725
Other title:
  • Sacharydy, lipidy i białka
Subject(s):
Holdings
Item type Current library Call number Vol info Copy number Status Date due Barcode Item holds
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 089356 (Browse shelf(Opens below)) 18 Available 1000084587
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 089357 (Browse shelf(Opens below)) 1 Available 1000084588
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 089361 (Browse shelf(Opens below)) 1 Available 1000084546
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 089360 (Browse shelf(Opens below)) 2 Available 1000084547
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 089359 (Browse shelf(Opens below)) 3 Available 1000084548
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 089355 (Browse shelf(Opens below)) 4 Available 1000084549
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 089354 (Browse shelf(Opens below)) 5 Available 1000084550
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 089353 (Browse shelf(Opens below)) 6 Available 1000084551
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 089352 (Browse shelf(Opens below)) 7 Available 1000084552
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 089351 (Browse shelf(Opens below)) 8 Available 1000084553
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 089350 (Browse shelf(Opens below)) 9 Available 1000084554
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 089349 (Browse shelf(Opens below)) 10 Available 1000084555
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 089368 (Browse shelf(Opens below)) 11 Available 1000084556
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 089367 (Browse shelf(Opens below)) 12 Available 1000084557
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 089366 (Browse shelf(Opens below)) 13 Available 1000084558
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 089365 (Browse shelf(Opens below)) 14 Available 1000084559
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 089364 (Browse shelf(Opens below)) 15 Available 1000084560
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 089363 (Browse shelf(Opens below)) 16 Available 1000084561
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 089362 (Browse shelf(Opens below)) 17 Available 1000084562
Książki Książki Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 149575 II (Browse shelf(Opens below)) T. 2 21 Available 1000084762
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 089358 (Browse shelf(Opens below)) T. 2 1 Available 1000084589
Total holds: 0

Wyd. 1 i 2 ukazały się pt.: Chemiczne i funkcjonalne właściwości składników żywności ; wyd. 3 i 4 ukazały się pt.: Chemia żywności : skład, przemiany i właściwości żywności.

Bibliogr. przy rozdz. Indeks.

Książka polecana studentom i pracownikom naukowym wydziałów związanych z chemią, technologią i biotechnologią żywności, żywieniem człowieka, bromatologią itp., przydatna dla technologów, towaroznawców i producentów żywności.