Chemia żywności : praca zbiorowa. T. 2, Sacharydy, lipidy i białka / pod red. Zdzisława E. Sikorskiego ; aut.: Bronisław Drozdowski [et al.].
Material type:
- Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 9788320432756
- 9788320432725
- Sacharydy, lipidy i białka
Item type | Current library | Call number | Vol info | Copy number | Status | Date due | Barcode | Item holds | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 089356 (Browse shelf(Opens below)) | 18 | Available | 1000084587 | ||||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 089357 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Available | 1000084588 | ||||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 089361 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Available | 1000084546 | ||||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 089360 (Browse shelf(Opens below)) | 2 | Available | 1000084547 | ||||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 089359 (Browse shelf(Opens below)) | 3 | Available | 1000084548 | ||||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 089355 (Browse shelf(Opens below)) | 4 | Available | 1000084549 | ||||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 089354 (Browse shelf(Opens below)) | 5 | Available | 1000084550 | ||||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 089353 (Browse shelf(Opens below)) | 6 | Available | 1000084551 | ||||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 089352 (Browse shelf(Opens below)) | 7 | Available | 1000084552 | ||||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 089351 (Browse shelf(Opens below)) | 8 | Available | 1000084553 | ||||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 089350 (Browse shelf(Opens below)) | 9 | Available | 1000084554 | ||||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 089349 (Browse shelf(Opens below)) | 10 | Available | 1000084555 | ||||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 089368 (Browse shelf(Opens below)) | 11 | Available | 1000084556 | ||||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 089367 (Browse shelf(Opens below)) | 12 | Available | 1000084557 | ||||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 089366 (Browse shelf(Opens below)) | 13 | Available | 1000084558 | ||||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 089365 (Browse shelf(Opens below)) | 14 | Available | 1000084559 | ||||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 089364 (Browse shelf(Opens below)) | 15 | Available | 1000084560 | ||||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 089363 (Browse shelf(Opens below)) | 16 | Available | 1000084561 | ||||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 089362 (Browse shelf(Opens below)) | 17 | Available | 1000084562 | ||||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 149575 II (Browse shelf(Opens below)) | T. 2 | 21 | Available | 1000084762 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 089358 (Browse shelf(Opens below)) | T. 2 | 1 | Available | 1000084589 |
Browsing Biblioteka Główna URK shelves, Shelving location: Magazyn Główny Close shelf browser (Hides shelf browser)
Wyd. 1 i 2 ukazały się pt.: Chemiczne i funkcjonalne właściwości składników żywności ; wyd. 3 i 4 ukazały się pt.: Chemia żywności : skład, przemiany i właściwości żywności.
Bibliogr. przy rozdz. Indeks.
Książka polecana studentom i pracownikom naukowym wydziałów związanych z chemią, technologią i biotechnologią żywności, żywieniem człowieka, bromatologią itp., przydatna dla technologów, towaroznawców i producentów żywności.