Dairy microbiology. Vol. 2, The microbiology of milk products / ed. by R. K. Robinson.
Material type:
- Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 1851663916
- 1851663991
- Microbiology of milk products
Item type | Current library | Call number | Vol info | Copy number | Status | Date due | Barcode | Item holds | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 142578 II (Browse shelf(Opens below)) | Vol. 2 | 2 | Available | 1000008908 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 137092 II (Browse shelf(Opens below)) | Vol. 2 | 1 | Checked out | 29.01.2029 | 1000092097 |
Total holds: 0
Browsing Biblioteka Główna URK shelves, Shelving location: Magazyn Główny Close shelf browser (Hides shelf browser)
S. red.: 1st ed. 1981.
Bibliogr. przy rozdz. Indeks.