Baner ze zdjęciem biblioteki
Obrazy z Coce
Widok standardowy Widok MARC Widok ISBD

Mikrobiologia techniczna. T. 2, Mikroorganizmy w biotechnologii, ochronie środowiska i produkcji żywności / red. nauk. Zdzisława Libudzisz, Krystyna Kowal, Zofia Żakowska ; aut. Janusz Adamiec [et al.].

Współtwórca(-y): Rodzaj materiału: TekstTekstSzczegóły wydania: Warszawa : Wydawnictwo Naukowe PWN, 2008.Opis: VII, [1], 553, [2] s. : il. ; 24 cm + płyta CDTyp zawartości:
  • Tekst
Tryb odtwarzania:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Typ nośnika:
  • Wolumin
ISBN:
  • 9788301152222
Inny tytuł:
  • Mikroorganizmy w biotechnologii, ochronie środowiska i produkcji żywności
Tematy: Zasoby online:
Liczba zamówień: 0

Dołączony dysk optyczny (CD-ROM) - "Katalog produktów" firmy Argenta.

Bibliogr. s. 533-536. Indeks.

Dla studentów biologii, mikrobiologii, biotechnologii, ochrony środowiska, inżynierii środowiska, technologii żywności, farmacji, towaroznawstwa i zarządzania jakością, chemii i rolnictwa.