Mikrobiologia techniczna. T. 2, Mikroorganizmy w biotechnologii, ochronie środowiska i produkcji żywności / red. nauk. Zdzisława Libudzisz, Krystyna Kowal, Zofia Żakowska ; aut. Janusz Adamiec [et al.].
Rodzaj materiału:
- Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 9788301152222
- Mikroorganizmy w biotechnologii, ochronie środowiska i produkcji żywności
Liczba zamówień: 0
Przeglądanie Biblioteka Główna URK półki, Lokalizacja półki: Magazyn Główny Zakończ przeglądanie półki (Zakończ przeglądanie półki)
Dołączony dysk optyczny (CD-ROM) - "Katalog produktów" firmy Argenta.
Bibliogr. s. 533-536. Indeks.
Dla studentów biologii, mikrobiologii, biotechnologii, ochrony środowiska, inżynierii środowiska, technologii żywności, farmacji, towaroznawstwa i zarządzania jakością, chemii i rolnictwa.