Baner ze zdjęciem biblioteki
Image from Coce

Kontrola zagrożeń żywności auditowanym i certyfikowanym systemem ISO 22000/HACCP / pod red. Jacka Kijowskiego i Renaty Cegielskej-Radziejewskiej ; aut.: Renata Cegielska-Radziejewska [et al.].

Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: Polish Summary language: English, Old (ca. 450-1100) Publication details: Poznań : Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego, 2008.Edition: Wyd. 2 uaktualnione i poszerzDescription: 193 s. : il. ; 24 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
ISBN:
  • 9788371605147
Subject(s):
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode Item holds
Książki Książki Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 150211 II (Browse shelf(Opens below)) 1 Available 1000093489
Total holds: 0

S. red.: "Wyd. 1 ukazało się w 2006 r. pod tytułem: HCCP, ISO 22000 - zagrożenia żywności, funkcjonowanie, auditowanie i certyfikowanie systemu. Wyd. AR Poznań".

Bibliogr. przy pracach.

Dla specjalistów kontroli jakości i bezpieczeństwa w produkcji oraz dystrybucji żywności, a także dla studentów uczelni, w których realizuje się programy z zakresu nauki o żywności, weterynarii, zarządzania jakością.

Streszcz. ang.