Baner ze zdjęciem biblioteki

Retencja substancji zapachowych w emulsjach spożywczych typu o/w o różnej zawartości fazy olejowej / Grażyna Bortnowska.

By: Material type: TextTextLanguage: Polish Summary language: English Series: Rozprawy - Akademia Rolnicza w Szczecinie ; nr 253Publication details: Szczecin : Wydawnictwo Naukowe Akademii Rolniczej, 2008.Description: 120 s. : il. ; 24 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
Subject(s): Dissertation note: Praca habilitacyjna. Akademia Rolnicza w Szczecinie.
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode Item holds
Książki Książki Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 169725 (Browse shelf(Opens below)) 1 Available 1000095708
Serie Serie Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 500978 II (253) (Browse shelf(Opens below)) 1 Not for loan 1000095709
Total holds: 0

Praca habilitacyjna. Akademia Rolnicza w Szczecinie.

Bibliogr. s. 101-116.

Streszcz. ang.

Bortnowska, Grażyna.
  • Field of activity: Przemysł rolno-spożywczy.
  • VIAF ID: 161168645