Nauka o żywności na progu XXI wieku : XXX Sesja Naukowa Komitetu Technologii i Chemii Żywności PAN, Kraków 14-15 wrzesień 1999 : program sesji / Komitet Technologii i Chemii Żywności PAN, Akademia Rolnicza w Krakowie - Wydział Technologii Żywności, Polskie Towarzystwo Technologów Żywności - Oddział Małopolski.
Rodzaj materiału:
- Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
Typ dokumentu | Obecna biblioteka | Sygnatura | Numer kopii | Status | Termin zwrotu | Kod kreskowy | Zamówienia | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | N 009/2 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | 1000140330 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 0103166 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 5 | Dostępny | 1000128530 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 145115 II (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 3 | Dostępny | 1000024299 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 145116 II (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 2 | Dostępny | 1000024298 |
Liczba zamówień: 0