Baner ze zdjęciem biblioteki
Image from Coce

Technologiczne projektowanie zakładów gastronomicznych / pod redakcją Wiesławy Grzesińskiej ; autorzy: Beata Bilska, Wiesława Grzesińska, Marzena Tomaszewska.

Contributor(s): Material type: TextTextPublication details: Warszawa : Wydawnictwo SGGW, 2012.Edition: Wydanie IDescription: 186, [1] strona : ilustracje ; 24 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
ISBN:
  • 9788375833614
Subject(s):
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode Item holds
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Czytelnia Główna Sr 20 (Browse shelf(Opens below)) 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni Głównej 1000141854
Książki Książki Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ Nc 43 (Browse shelf(Opens below)) 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ 1000122395
Total holds: 0

Bibliografia na stronach 181-[187].

Tomaszewska, Marzena
  • Field of activity: Przemysł rolno-spożywczy.
  • Field of activity: Żywienie.
  • VIAF ID: 249521115
Bilska, Beata
  • Field of activity: Przemysł rolno-spożywczy.
  • Field of activity: Żywienie.
  • VIAF ID: 249741738