Baner ze zdjęciem biblioteki
Image from Coce

Jakość żywności - uwarunkowania surowcowe i technologiczne : XXIV Sesja Naukowa Komitetu Technologii i Chemii Żywności PAN, Wrocław, 29-30 czerwca : streszczenia referatów i doniesień plakatowych / [org. Komitet Technologii i Chemii Żywności PAN, Wydział Technologii i Chemii Żywności Akademii Rolniczej we Wrocławiu, Polskie Towarzystwo Technologów Żywności - Oddział Wrocławski ; kom. nauk. Zbigniew Duda et al.].

By: Contributor(s): Material type: TextTextPublication details: Wrocław : Wydział Technologii Żywności Akademii Rolniczej, 1993.Description: 340 s. ; 24 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
ISBN:
  • 8385550151
NUKAT: xx002540359Inne nry kontrolne: (OCoLC)805384348 Other title:
  • XXIV Sesja Naukowa Komitetu Technologii i Chemii Żywności PAN
  • Sesja Naukowa Komitetu Technologii i Chemii Żywności PAN, 24
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Barcode
Książki Książki Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ Mg 24 (Browse shelf(Opens below)) 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ 1000135243
Total holds: 0

Indeks autorów.