Jakość żywności - uwarunkowania surowcowe i technologiczne : XXIV Sesja Naukowa Komitetu Technologii i Chemii Żywności PAN, Wrocław, 29-30 czerwca : streszczenia referatów i doniesień plakatowych / [org. Komitet Technologii i Chemii Żywności PAN, Wydział Technologii i Chemii Żywności Akademii Rolniczej we Wrocławiu, Polskie Towarzystwo Technologów Żywności - Oddział Wrocławski ; kom. nauk. Zbigniew Duda et al.].
Material type:
TextPublication details: Wrocław : Wydział Technologii Żywności Akademii Rolniczej, 1993.Description: 340 s. ; 24 cmContent type: - Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 8385550151
- XXIV Sesja Naukowa Komitetu Technologii i Chemii Żywności PAN
- Sesja Naukowa Komitetu Technologii i Chemii Żywności PAN, 24
| Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Barcode | |
|---|---|---|---|---|---|---|
Książki
|
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | Mg 24 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | 1000135243 |
Total holds: 0
Indeks autorów.
