Zakwas : technologia w piekarni / redakcja naukowa Markus Brandt, Michael Gänzle ; przekład z języka niemieckiego Agnieszka Błaszczak.
Material type:
TextLanguage: Polish Original language: German Publication details: Warszawa : Wydawnictwo Naukowe PWN SA, 2015.Description: 408 s. : il. ; 24 cmContent type: - Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 9788301182991
- Tyt. oryg.: Handbuch Sauerteig
| Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Barcode | |
|---|---|---|---|---|---|---|
Skrypty
|
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | Mo 08 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | 1000136706 | |
Książki
|
Biblioteka Główna URK Czytelnia Główna | Sf 08 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni Głównej | 1000136669 |
Total holds: 0
Bibliogr. po rozdz.
