Baner ze zdjęciem biblioteki
Obrazy z Coce
Widok standardowy Widok MARC Widok ISBD

Chemia żywności : praca zbiorowa. T. 1, Główne składniki żywności / pod redakcją Zdzisława E. Sikorskiego, Hanny Staroszczyk ; autorzy: Marek Adamczak, Henryk Jeleń, Andrzej Lenart, Edyta Malinowska-Pańczyk, Zbigniew Pałacha, Jarosława Rutkowska, Teresa Seidler, Zdzisław E. Sikorski, Hanna Staroszczyk, Piotr Szefer, Robert Tylingo.

Autor: Współtwórca(-y): Rodzaj materiału: TekstTekstSzczegóły wydania: Warszawa : Wydawnictwo WNT, 2015.Opis: 400 s. : il. ; 24 cmTyp zawartości:
  • Tekst
Tryb odtwarzania:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Typ nośnika:
  • Wolumin
ISBN:
  • 9788379262427
  • 9788379262410
Inny tytuł:
  • Główne składniki żywności
Tematy: Zasoby online:
Egzemplarze
Typ dokumentu Obecna biblioteka Sygnatura Numer kopii Status Termin zwrotu Kod kreskowy Zamówienia
Książki Książki Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 155688 II (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) 1 Dostępny 1000136787
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ Md 10/1 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ 1000136713
Liczba zamówień: 0

Bibliogr. przy rozdz. Indeks.

Jeleń, Henryk
  • Obszar działalności: Biochemia.
  • VIAF ID: 172756927
Rutkowska, Jarosława.
  • Obszar działalności: Przemysł rolno-spożywczy.
  • VIAF ID: 311138585