Chemia żywności : praca zbiorowa. T. 1, Główne składniki żywności / pod redakcją Zdzisława E. Sikorskiego, Hanny Staroszczyk ; autorzy: Marek Adamczak, Henryk Jeleń, Andrzej Lenart, Edyta Malinowska-Pańczyk, Zbigniew Pałacha, Jarosława Rutkowska, Teresa Seidler, Zdzisław E. Sikorski, Hanna Staroszczyk, Piotr Szefer, Robert Tylingo.
Rodzaj materiału:
- Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 9788379262427
- 9788379262410
- Główne składniki żywności
Typ dokumentu | Obecna biblioteka | Sygnatura | Numer kopii | Status | Termin zwrotu | Kod kreskowy | Zamówienia | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 155688 II (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 1 | Dostępny | 1000136787 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | Md 10/1 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | 1000136713 |
Liczba zamówień: 0
Bibliogr. przy rozdz. Indeks.