Konserwy mięsne - Szynka i łopatka - Wymagania i badania BN-91/8016-07 / [I. Tyszkiewicz, J. Świderska, J. Słowikowska; oprac.: Instytut Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego].
Material type:
- Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Arkusz
- BN-91/8016-07
- Nr ujednolicony: BN-8016-07:1991
- Szynka i łopatka
- Dostępny także w formie elektronicznej.
Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Date due | Barcode | Item holds | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | PN-4667 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | 1000140690 |
Browsing Biblioteka Główna URK shelves, Shelving location: Czytelnia WTŻ Close shelf browser (Hides shelf browser)
Grupa katalogowa 1213.
Nagł.: Norma branżowa.
Dostępny także w formie elektronicznej.
Ustanowiona 10 grudnia 1991 r. jako norma obowiązująca od 1 lipca 1992 r. ; Zastępuje BN-84/8016-07.
Ustanowiona 10 grudnia 1991 r. jako norma obowiązująca od 1 lipca 1992 r. ; Zastępuje BN-84/8016-07.