Baner ze zdjęciem biblioteki

Konserwy mięsne - Szynka i łopatka - Wymagania i badania BN-91/8016-07 / [I. Tyszkiewicz, J. Świderska, J. Słowikowska; oprac.: Instytut Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego].

By: Contributor(s): Material type: TextTextPublication details: [Warszawa] : Wydawnictwa Normalizacyjne "Alfa", 1992.Description: 8 s. : il. ; 30 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Arkusz
Other title:
  • BN-91/8016-07
  • Nr ujednolicony: BN-8016-07:1991
  • Szynka i łopatka
Subject(s): Online resources: Available additional physical forms:
  • Dostępny także w formie elektronicznej.

Grupa katalogowa 1213.

Nagł.: Norma branżowa.

Dostępny także w formie elektronicznej.

Ustanowiona 10 grudnia 1991 r. jako norma obowiązująca od 1 lipca 1992 r. ; Zastępuje BN-84/8016-07.

Ustanowiona 10 grudnia 1991 r. jako norma obowiązująca od 1 lipca 1992 r. ; Zastępuje BN-84/8016-07.