Żywienie i usługi gastronomiczne. Cz. 8, Usługi gastronomiczne : kwalifikacja T.15. Organizacja żywienia i usług gastronomicznych / Beata Sawicka, Beata Bilska, Agnieszka Tul-Krzyszczuk, Anna Sawicka-Muchewicz.
Material type:
TextPublication details: Warszawa : Format-AB, copyright © 2017.Description: 280 stron : ilustracje ; 24 cmContent type: - Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 9788389184795
| Item type | Current library | Call number | Vol info | Copy number | Status | Barcode | |
|---|---|---|---|---|---|---|---|
Skrypty
|
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | Nc 21/8 (Browse shelf(Opens below)) | Cz. 8 | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | 1000147892 | |
Książki
|
Biblioteka Główna URK Czytelnia Główna | Sr 19/8 (Browse shelf(Opens below)) | Cz. 8 | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni Głównej | 1000147891 |
Total holds: 0
Browsing Biblioteka Główna URK shelves, Shelving location: Czytelnia WTŻ Close shelf browser (Hides shelf browser)
Bibliografia na stronach 278-280.
Podręcznik przeznaczony do kształcenia w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie kwalifikacji T.15. Organizacja żywienia i usług gastronomicznych.
