Baner ze zdjęciem biblioteki
Image from Coce

Żywienie i usługi gastronomiczne. Cz. 8, Usługi gastronomiczne : kwalifikacja T.15. Organizacja żywienia i usług gastronomicznych / Beata Sawicka, Beata Bilska, Agnieszka Tul-Krzyszczuk, Anna Sawicka-Muchewicz.

By: Contributor(s): Material type: TextTextPublication details: Warszawa : Format-AB, copyright © 2017.Description: 280 stron : ilustracje ; 24 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
ISBN:
  • 9788389184795
NUKAT: xx004558754Inne nry kontrolne: (OCoLC)1091324970
Holdings
Item type Current library Call number Vol info Copy number Status Barcode
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ Nc 21/8 (Browse shelf(Opens below)) Cz. 8 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ 1000147892
Książki Książki Biblioteka Główna URK Czytelnia Główna Sr 19/8 (Browse shelf(Opens below)) Cz. 8 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni Głównej 1000147891
Total holds: 0

Bibliografia na stronach 278-280.

Podręcznik przeznaczony do kształcenia w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie kwalifikacji T.15. Organizacja żywienia i usług gastronomicznych.

Sawicka, Beata
Bilska, Beata
Tul-Krzyszczuk, Agnieszka.