Baner ze zdjęciem biblioteki
Obrazy z Coce
Widok standardowy Widok MARC Widok ISBD

Białka mięśniowe jako wskaźniki jakości mięsa wieprzowego wychładzanego ze zróżnicowaną szybkością oraz mięsa bydła z wadą DFD / Beata Mikołajczak.

Autor: Współtwórca(-y): Rodzaj materiału: TekstTekstJęzyk: polski Język streszczenia: angielski Serie: Rozprawy Naukowe - Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu ; 520Szczegóły wydania: Poznań : Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego, 2021.Opis: 149 stron : ilustracje (w tym kolorowe) ; 24 cmTyp zawartości:
  • Tekst
Tryb odtwarzania:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Typ nośnika:
  • Wolumin
ISBN:
  • 9788371609978
Tematy: Streszczenie: Dotyczy: białka, peptydy, jakość mięsa wychłodzenie, wada DFD, elektroforeza SDS-PAGE, Western blot, UHPLC-Q-TOF MS/MS.

Bibliografia na stronach 128-149.

Dotyczy: białka, peptydy, jakość mięsa wychłodzenie, wada DFD, elektroforeza SDS-PAGE, Western blot, UHPLC-Q-TOF MS/MS.

Streszczenie angielskie.

Mikołajczak, Beata.
  • Obszar działalności: Przemysł rolno-spożywczy.
  • Obszar działalności: Żywność pochodzenia zwierzęcego.
  • VIAF ID: 315232427