Ser – Oznaczenie właściwości reologicznych za pomocą jednoosiowego ściskania przy stałej prędkości przemieszczania PKN-ISO/TS 17996 / Polski Komitet Normalizacyjny.
Material type:
- Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 9788382859102
- PKN-ISO/TS 17996:2022-07
- Numer ujednolicony: PKN-ISO/TS 17996:2022-07
- Cheese – Detrmination of rheological properties by uniaxial compression at constant displacement rate [Other title]
Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Date due | Barcode | Item holds | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | N-8092 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | 1000153827 |
Browsing Biblioteka Główna URK shelves, Shelving location: Czytelnia WTŻ Close shelf browser (Hides shelf browser)
ICS 67.100.30.
Specyfikacja Techniczna ISO/TS 17996:2006 Cheese – Detrmination of rheological properties by uniaxial compression at constant displacement rate ma status Specyfikacji Technicznej PKN.
Bibliografia na stronie 22.
Wprowadza ISO/TS 17966:2006, IDT ; Zatwierdzona przez Prezesa PKN dnia 9 czerwca 2022 r.
Wprowadza ISO/TS 17966:2006, IDT ; Zatwierdzona przez Prezesa PKN dnia 9 czerwca 2022 r.