Baner ze zdjęciem biblioteki
Image from Coce

Ser – Oznaczenie właściwości reologicznych za pomocą jednoosiowego ściskania przy stałej prędkości przemieszczania PKN-ISO/TS 17996 / Polski Komitet Normalizacyjny.

Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: Polish Original language: English Publication details: Warszawa : Polski Komitet Normalizacyjny, copyright 2022.Description: 22, [2] strony : ilustracje ; 30 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
ISBN:
  • 9788382859102
Other title:
  • PKN-ISO/TS 17996:2022-07
  • Numer ujednolicony: PKN-ISO/TS 17996:2022-07
  • Cheese – Detrmination of rheological properties by uniaxial compression at constant displacement rate [Other title]
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode Item holds
Normy Normy Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ N-8092 (Browse shelf(Opens below)) 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ 1000153827
Total holds: 0

ICS 67.100.30.

Specyfikacja Techniczna ISO/TS 17996:2006 Cheese – Detrmination of rheological properties by uniaxial compression at constant displacement rate ma status Specyfikacji Technicznej PKN.

Bibliografia na stronie 22.

Wprowadza ISO/TS 17966:2006, IDT ; Zatwierdzona przez Prezesa PKN dnia 9 czerwca 2022 r.

Wprowadza ISO/TS 17966:2006, IDT ; Zatwierdzona przez Prezesa PKN dnia 9 czerwca 2022 r.

Polska.
Polska.