MOST-PW-2 : model ograniczania strat i marnowania żywności z korzyścią dla społeczeństwa (MOST) : przewodnik wdrażania procedury w wybranych zakładach żywnościowych / zespół autorów: Danuta Kołożyn-Krajewska, Beata Bilska, Marzena Tomaszewska ; Polskie Towarzystwo Technologów Żywności.
Material type:
TextPublication details: Kraków : Polskie Towarzystwo Technologów Żywności. Wydawnictwo Naukowe PTTŻ : Wydawnictwo Naukowe "Akapit", 2022.Description: 84 strony : ilustracje ; 24 cmContent type: - Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 9788395389733
| Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Barcode | |
|---|---|---|---|---|---|---|
Skrypty
|
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | M 52 (Browse shelf(Opens below)) | 3 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | 1000166381 | |
Książki
|
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 190318 II (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Do skorzystania w Czytelni Głównej po uprzednim zamówieniu | 1000166379 | |
Książki
|
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 190319 II (Browse shelf(Opens below)) | 2 | Do skorzystania w Czytelni Głównej po uprzednim zamówieniu | 1000166380 |
Total holds: 0
Bibliografia na stronach 83-84.
Dofinansowanie: Narodowe Centrum Badań i Rozwoju
