Baner ze zdjęciem biblioteki
Image from Coce

MOST-PW-2 : model ograniczania strat i marnowania żywności z korzyścią dla społeczeństwa (MOST) : przewodnik wdrażania procedury w wybranych zakładach żywnościowych / zespół autorów: Danuta Kołożyn-Krajewska, Beata Bilska, Marzena Tomaszewska ; Polskie Towarzystwo Technologów Żywności.

By: Contributor(s): Material type: TextTextPublication details: Kraków : Polskie Towarzystwo Technologów Żywności. Wydawnictwo Naukowe PTTŻ : Wydawnictwo Naukowe "Akapit", 2022.Description: 84 strony : ilustracje ; 24 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
ISBN:
  • 9788395389733
Subject(s):

Bibliografia na stronach 83-84.

Dofinansowanie: Narodowe Centrum Badań i Rozwoju

Bilska, Beata
  • Field of activity: Przemysł rolno-spożywczy.
  • Field of activity: Żywienie.
  • VIAF ID: 249741738
Tomaszewska, Marzena
  • Field of activity: Przemysł rolno-spożywczy.
  • Field of activity: Żywienie.
  • VIAF ID: 249521115