Baner ze zdjęciem biblioteki
Obrazy z Coce
Widok standardowy Widok MARC Widok ISBD

Dziedzictwo kulinarne polskich ras rodzimych : praca zbiorowa / pod redakcją Pawła Radomskiego, Krzysztofa Dudy.

Współtwórca(-y): Rodzaj materiału: TekstTekstSzczegóły wydania: Kraków : Instytut Zootechniki - Państwowy Instytut Badawczy, [2023].Opis: 256 stron : ilustracje ; 30 cmTyp zawartości:
  • Tekst
Tryb odtwarzania:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Typ nośnika:
  • Wolumin
ISBN:
  • 9788376073750
Tematy:

Rok wydania na podstawie strony internetowej wydawcy.

Duda, Krzysztof
  • Obszar działalności: Kultura.
  • Obszar działalności: Nauczanie akademickie.
  • Obszar działalności: Antropologia.
  • Obszar działalności: Turystyka kulturowa.
  • Powiązana grupa: Akademia "Ignatianum".

    Numer rekordu wzorcowego lub numer znormalizowany: http://nukat.edu.pl/aut/n 2012026112

  • VIAF ID: 317148767
  • ORCID: 0000-0002-9810-2253
  • Zawód: Nauczyciele akademiccy.

    Numer rekordu wzorcowego lub numer znormalizowany: http://nukat.edu.pl/aut/s 97050877

  • Zawód: Antropolodzy.

    Numer rekordu wzorcowego lub numer znormalizowany: http://nukat.edu.pl/aut/s 2002104683