Sistema bezopasnosti piŝevoj produkcii na osnove principov HACCP. Č. 1, Sistema bezopasnosti produktov životnovodstva na osnove principov HACCP = Bezpieczeństwo produktów żywnościowych w oparciu o system HACCP. Cz. 1, Bezpieczeństwo produktów pochodzenia zwierzęcego w oparciu o system HACCP : [praca zbiorowa] / Šurkin A. I., Šajkenova K. H., Krzysztofik Barbara ; [pod redakcją Barbary Krzysztofik] ; Uniwersytet Rolniczy im. Hugo Kołłątaja w Krakowie. Wydział Inżynierii Produkcji i Informatyki [!].
Material type:
TextLanguage: Russian Summary language: Polish Publication details: Kraków : Wydawmictwo WIR, 2016.Description: 238 s. ; 24 cmContent type: - Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 9788364377013
- Bezpieczeństwo produktów żywnościowych w oparciu o system HACCP. Cz. 1, Bezpieczeństwo produktów pochodzenia zwierzęcego w oparciu o system HACCP
- Bezpieczeństwo produktów pochodzenia zwierzęcego w oparciu o system HACCP
- Sistema bezopasnosti produktov životnovodstva na osnove principov HACCP
| Item type | Current library | Call number | Vol info | Status | Barcode | |
|---|---|---|---|---|---|---|
Książki
|
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | MGZ-000091 (Browse shelf(Opens below)) | Cz. 1 | Do skorzystania w Czytelni Głównej po uprzednim zamówieniu | 1000172006 |
Na s. tyt. błędna nazwa instytucji, poprawna: Uniwersytet Rolniczy im. Hugo Kołłątaja w Krakowie. Wydział Inżynierii Produkcji i Energetyki.
Bibliogr. s. 236-238.
Streszcz. pol.
