Ocena mrożonych surowców rybnych na podstawie zmian ilościowych i jakościowych wycieku wymuszonego otrzymywanego po rozmrożeniu tkanki mięsnej / Zbigniew Podeszewski.
Material type:
TextLanguage: Polish Summary language: English, Russian Series: Rozprawy - Wyższa Szkoła Rolnicza w Szczecinie ; nr 15Publication details: Szczecin : Wydawnictwo Uczelniane Wyższej Szkoły Rolniczej, 1969.Description: 77 s. : il. ; 24 cmContent type: - Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
| Item type | Current library | Call number | Status | Date due | Barcode | Item holds | |
|---|---|---|---|---|---|---|---|
Książki
|
Biblioteka Główna URK Magazyn WL | MLZ-000417 (Browse shelf(Opens below)) | Do skorzystania w Czytelni WL po uprzednim zamówieniu | 1000174549 |
Total holds: 0
Browsing Biblioteka Główna URK shelves, Shelving location: Magazyn WL Close shelf browser (Hides shelf browser)
Praca habilitacyjna. Wyższa Szkoła Rolnicza, Szczecin, 1969.
Bibliogr. s. 63-74.
Streszcz. ang., ros.
